Specialister inom mental hälsa och välmående


Privata utredningar

I alla utredningar ingår bedömning av specialistläkare i psykiatri och legitimerad psykolog. Vi gör de neuropsykologiska tester och fysiska undersökningar som behövs för att säkerställa hög kvalitet. Som patient kan du alltid räkna med att vi är utförliga och inte missar diagnoser eller områden som är viktiga. Efter genomförd utredning lämnar vi ett fullständigt utlåtande, stöttar vi dig hela vägen till behandling och garanterar att våra utredningar är gångbara hos andra vårdgivare så att du kan känna dig trygg.

Utredningspaket


Basnivå - 29000 kr

En psykiatrisk utredning som täcker neuropsykiatriska diagnoser (som exempelvis ADHD), affektiva tillstånd (som exempelvis depression och ångest) och andra diagnoser som kan påverka mental hälsa. Detta utredningspaket täcker det mesta som försämrar funktionsförmåga och grundläggande mående. Här utgår vi från hälso- och sjukvårdens standardnivå i psykiatriska utredningar.


Fördjupad utredning - 39000 kr

Utöver den utredningsmoment som ingår på basnivå görs en fördjupad personlighetsbedömning som kan ge insikter i dina relationsmönster och delar av måendet som handlar om mer än att fungera i vardagen och ett basalt mående. Rekommenderas för dig som har önskan till självkännedom och funderingar om livsfrågor som går utöver det vardagliga fungerande.

Finansiering hos Gordius


Vår samarbetspartner Resurs Bank kan hjälpa dig med en hanterbar finansiering av utredningar där du har möjlighet att delbetala tryggt, säkert och enkelt, med ett räntefritt lån och avbetalning på upp till 24 månader. För fullständiga lånevillkor hänvisar vi till Resurs Bank.

Klicka nedan för att komma till Kreditansökan på Resurs Bank och fyll i önskad kreditlimit.